Indian North Union News

https://adiodom.com

Om Aguero fortsätter att återhämta sig från sin skada kan Barcelona säga upp sitt kontrakt tidigt

Enligt rapporter föreskriver Barcelona och Agueros kontrakt att om spelaren fortsätter att bli skadad kan Barcelona säga upp kontraktet. matchtröjor fotboll

Den 33-årige Aguero anslöt sig till FC Barcelona i fri form i somras. Han gick dock precis till Barcelona och har ännu inte spelat fotboll. Han fick en benmuskelskada och måste återhämta sig i 3 månader. Tillsammans med tiden att anpassa sig till rytmen efter att ha återhämtat sig från en skada, ersattes den första halvan av säsongen i princip.

Enligt den spanska journalisten Adrian Sanchez finns det emellertid bestämmelser i kontraktet mellan Barcelona och Aguero om att Barcelona har rätt att avgöra om kontraktet ska avbrytas utifrån spelarens skada.

Med tanke på Agueros fysiska tillstånd de senaste åren har Barcelona vidtagit förebyggande åtgärder tidigt. Om Aguero återhämtar sig länge har Barcelona rätt att ensidigt säga upp kontraktet med honom.

Det är värt att nämna att Aguero enligt rapporter anslöt sig till Barcelona för att han ville gå ihop med Messi. Som ett resultat lämnade Messi. Han var också full av funderingar om att stanna i Barcelona. Det fanns till och med nyheter om att han ville lämna tidigare.

https://www.fotbollstrojase2.com
https://www.fotbollb2c.com
https://www.fans2store.com
https://www.billigastrojorse.com
https://www.fotbollstrojase2021.com
https://www.kopfotbollstrojorse.com
https://www.matchtrojorfotboll.com

प्रातिक्रिया दे

आपका ईमेल पता प्रकाशित नहीं किया जाएगा. आवश्यक फ़ील्ड चिह्नित हैं *